همشهری آنلاین: برخی از متهمان و عناصر شبکه‌های سازمان‌یافته جنگ سایبری آمریکا با انجام سلسله اقدامات و عملیات پیچیده امنیتی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات شناسایی و 30 نفر از آنها دستگیر شدند.

روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، اطلاعیه‌ای درهمین رابطه منتشر کرد که بدین شرح است:

به اطلاع مردم شریف و عزیز ایران می‌رساند با عنایت و نصرت خداوند متعال و تلاشهای بی‌وقفه و شبانه‌روزی پاسداران حریم امنیت کشور و فرزندان انقلابی شما ملت غیور، تعدادی از مهمترین شبکه‌های سازمان یافته جنگ سایبری آمریکا که توسط گروه‌های ضدانقلاب راه اندازی شده بود با انجام سلسله اقدامات وعملیات پیچیده امنیتی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، برخی از متهمان و عناصر مرتبط و موثر آنها شناسایی  و 30 نفر از آنها دستگیر شدند.

در سال 2006 میلادی در اجرای طرح بی ثبات سازی ایران که توسط سازمان سیا تهیه و با اختصاص بودجه چهار صد میلیون دلاری توسط کنگره آمریکا با دستور بوش ابلاغ و عملیاتی شد راه اندازی نوع جدیدی از جنگ اطلاعاتی موسوم به جنگ سایبری در دستور کار دولت آمریکا قرار گرفت که با استفاده از عوامل گروهکهای ضد انقلاب از جمله منافقین، سلطنت طلبان و برخی گروهکهای دیگر مورد توجه آمریکاییها قرار گرفت. در این راستا تاسیس شبکه موسوم به "ایران پراکسی " از جمله مهمترین اقداماتی است که در این سال با بودجه بالغ بر 50 میلیون دلار توسط سازمان سیا و تحت پوشش دفتر IBB وزارت امور خارجه آمریکا فعال شد.

تخلیه بانکهای اطلاعاتی کشور، نفوذ و خرابکاری در سایت‌های اینترنتی ایران، مبارزه با فلیترینگ در داخل کشور، ایجاد امنیت برای کاربران شبکه مجازی علیه جمهوری اسلامی، ایجاد بستر ارتباط امن تلفنی و دیتا برای مصاحبه با رادیو فردا، رادیو زمانه، شبکه تلویزیونی صدای آمریکا VOA و سایر رسانه‌های غربی، در زمره ماموریت‌های شبکه ایران پراکسی بود.

سازمان سیا با ایجاد این سروس سایبری، تنها در حوادث اخیر با تولید و انتشار بیش از هفتاد میلیون فلیتر شکن، جنگ روانی پردامنه‌ای را علیه جمهوری اسلامی سازماندهی کرد. عناصر داخلی این شبکه که حقوق ماهیانه قابل توجهی دریافت می‌کردند، پس از شناسایی و دستگیری، اعتراف نموده‌اند که نرم افزارهای فیلترشکن شبکه ایران پراکسی مجهز به قابلیت‌های تخلیه اطلاعات خصوصی و خانوادگی افراد نیز بوده و متاسفانه در حجم وسیعی برای اهداف جاسوسی مورد استفاده قرار گرفته است.

از دیگر اقدامات آمریکا در زمینه راه‌اندازی شبکه پوششی برای منافقین موسوم به فعالان حقوق بشر می‌باشد. این شبکه ابتدا در سال 1384 توسط دو عضو این گروهک‌ به نامهای صادق نقاش کار و بهروز جاوید تهرانی از عناصر دستگیر شده در ماجرای هجده تیر ماه 1387 تاسیس و مدیریت آن به اعضای ناشناخته این گروهک به نامهای کیوان رفیعی، اجمال حسینی و احمد باطبی سپرده شد.

در سال 1387 افراد مذکور با همکاری برخی گروهکهای ضد انقلاب از کشور متواری می‌گردند و پایگاه‌های این شبکه را در آمریکا و برخی کشورهای غربی و یکی از کشورهای همسایه راه‌اندازی نموده و سپس از طریق فضای مجازی، اقدام به عضوگیری در سراسر کشور می‌کنند و با تمرکز بر روی یکی از جریان‌های دانشجویی، عناصری از این جریان به نامهای «س.ح» و «م.پ» را جذب می‌کنند.

همزمان به منظور تسهیل و گسترش فعالیتهای این شبکه، در اقدامی هماهنگ از سوی برخی از کشورهای اروپایی، نام گروهک‌ منافقین نیز از لیست گروههای تروریستی خارج شد. این شبکه که برخی از اعضای آن از پیروان یکی از فرقه‌های ضاله هستند، پس از جذب افراد از طریق اینترنت، آنان را برای آموزش به مقر منافقین در عراق و دیگر کشورهای مورد نظر منتقل می‌کردند.

شبکه مذکور پس از وقوع فتنه اخیر، تلاش کرد ضمن شبکه سازی گسترده در فضای مجازی با انتشار اخبار خلاف واقع و کذب، کاربران اینترنتی را تحت پوشش و تاثیر خود قرار دهد. همچنین کمیته وکلا و خبرگزاری هرانا از دیگر مجموعه‌های مرتبط می باشد که در یکی از آخرین اقدامات، عناصر این شبکه و با حمایتهای برخی از کشورهای اروپایی در نشست موسوم به سازمانهای غیر دولتی در ژنو شرکت داده و در آستانه نشست پنج به علاوه یک، به ارائه آمار و اطلاعات کذب، اقدام به فضا سازی روانی علیه جمهوری اسلامی کرد.

این شبکه از طریق برخی عوامل خود، دارای ارتباطات گسترده ای با بالاترین سطوح هیئت حاکمه آمریکا است از حمایت دولت مردان آمریکا برخوردار است. عوامل اصلی این شبکه اهداف خود را از طریق برخی کشورهای غربی از جمله آمریکا به لایه‌های میانی و فعال مجموعه منتقل کرده و متاسفانه با جذب و سوء استفاده از کاربرانه ایرانی از آنان به عنوان عضو بهره برداری می‌ کردند.

اهم اقدامات این شبکه عبارت است از:

1 - ایجاد شبکه جمع آوری اطلاعات جاسوسی، به ویژه شناسایی دانشمندان هسته‌ای کشور؛2 - شناسایی، جذب و سازماندهی ایرانیان خارج از کشور در برخی از کشورها مانند آمریکا، کانادا، آلمان، فرانسه و ترکیه؛3  - تهیه گزارش به منظور جریان سازی و جنگ روانی علیه نظام جمهوری اسلامی و مقدسات دینی و ارسال آن را به رسانه‌‌های خارجی، سازمان‌های و نهادهای حقوق بشر؛4 - برگزاری تجمعات غیر قانونی و تشویق به حضور در اغتشاشات پس از انتخابات؛5 - انتشار اخبار خلاف واقع از جمله کشته شدن هفتاد و دو نفر در حوادث پس از انتخابات و دستگیری و کشته شدن سعیده پور آقایی تحت عنوان فرزند شهید؛6 - حمایت خبری و رسانه‌ای از گروهک‌های تروریستی ریگی و انجمن پادشاهی؛7- انتقال غیر قانونی متهمین و افراد مسئله دار به خارج از کشور از طریق گروهک‌های ضد انقلاب؛8 - انجام اقدامات ایذایی و هکری و نفوذ به سرور‌های دولتی در جهت دسترسی غیر مجاز به اطلاعات محرمانه کشور جهت ارسال به سروس‌های جاسوسی و تکمیل بانک اطلاعاتی آنان؛ 9 - برنامه ریزی برای اختلال در سیستم مدیریت شهری و شبکه خدمات رسانی از جمله سامانه سوخت رسانی به منظور ایجاد نارضایتی مردمی و 10- ایجاد پوشش امنیتی برای ورود به فاز اقدام مسلحانه علیه نظام جمهوری اسلامی.

عناصر اصلی این شبکه در داخل کشور دستگیر و برای تعدادی از عناصر خارج از کشور که در آمریکا به سر می‌برند مراتب به پلیس بین المللی (اینترپل) جهت اقدامات بعدی اعلام شدده است. در پایان از پاسداران حریم امنیت مردم که با اشراف اطلاعاتی و تسلط کامل این عوامل و عناصر وابسته و ضد انقلاب را شناسایی و دستگیر نموده اند تقدیر و تشکر به عمل می‌آید. اهم اقدامات و اقاریر متهمین این شبکه‌ها در اطلاعیه‌های بعدی به اطلاع عمومی ملت شریف ایران خواهد رسید.

کد خبر 103402

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آسیب اجتماعی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز